Topic Archives: Sports

Feb 14, 2017, 11:00 AM
Hadden we het afgelopen keer nog over dat de dames van de vrijdag groep bikkels waren, de maandag groep wilde natuurlijk niet achterblijven. Toen ik overdag de velden inspecteerde en deze vol sneeuw zag liggen, app-te ik een foto naar de groep. Een aantal hadden zo'n zin om te sporten dat ze spontaan voorstelde wel het veld sneeuwvrij te maken voor de training.
Feb 10, 2017, 1:57 PM
De thermometer stond vanochtend weliswaar op -2°, maar gevoelstemperatuur was -8°. Toch stond een groep dappere dames om 9.15 uur klaar voor de Up Up Go! training. Ja, je leest het goed, dit keer alleen maar dames. De heren waren om diverse redenen spontaan afgehaakt... Het blijkt maar weer dat de dames de echte bikkels zijn!
Feb 9, 2017, 1:11 PM
Ik roestte letterlijk vast en ik zou een extra sport naast moeten doen om die veelzijdigheid en souplesse weer te bereiken. Sportschool of hardlopen zijn laagdrempelige alternatieven, maar ik sport graag samen met vrienden en bekenden. Hierdoor kwam ik op de gedachte om dit nieuwe sportconcept te ontwikkelen voor 30+ met nadruk op de basis bewegingspatronen, multisport, samen sporten en gezelligheid