Had ik de afgelopen keer nog over dat de dames van de vrijdagochtend groep die met gevoelstemperatuur van -8º gezellig kwamen trainen de echte bikkels waren, deden de heren van de maandagavond groep letterlijk een schepje bovenop!

Maandag overdag inspecteerde ik de velden en zag dat deze prachtig bij lagen bedekt met sneeuw. Ik appte snel een foto naar de maandagavond groep. De heren hadden echt zin om te trainen, want al vrij snel kreeg ik reacties binnen dat de groep de velden wel even sneeuwvrij zou maken voor de training! Die avond kwamen de heren opdraven met sneeuwscheppen en -schuivers en na 20 minuten was het veldje sneeuwvrij en we hadden gelijk een goede warming-up gedaan. Twee vliegen in één klap!

Denk je nu: wat een sportieve ‘die hards’, dat wil ik ook. Kom dan ook meesporten! Deze groep is een mix van actieve sporters en mensen die in geen 12 jaar meer hebben gesport. De training is zo opgebouwd dat echt iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen niveau. Geen excuses dus. Samen proberen we het maximale uit de training te halen. Hoe mooi is het dan ook om te zien hoe deze groep elkaar stimuleert en samen mogelijk maakt om toch te sporten ondanks de weersomstandigheden. Ik zeg: ‘We doen er nog een schepje bovenop!’


Sneeuwruimen om te sporten
Sneeuw bij middag inspectie

Loading Conversation