Toen ik UP UP GO een jaar geleden opstartte wilde ik een divers aanbod van bewegingen en sporten, zodat iedereen een meer all round beweger kon worden. Ik merkte dat de spel training een goede eerste stap was. Alleen een volgende stap moest nog volgen, UP UP GO moest haar aanbod namelijk uitbreiden. Het aanbod kan en moest diverser dit om jullie sport ervaring nog verder te verbeteren.

Daarom ben ik ook trots dat we per 14 mei ons aanbod gaan uitbreiden met:

  • Outdoor training
  • De Outdoortraining is een training waarbij het hele lichaam wordt aangesproken. Al lopend verplaatsen we ons rond de velden van sportpark de Meer. Regelmatig wordt de loop onderbroken voor verschillende conditie- en krachtoefeningen, hierbij maken we gebruik van de mogelijkheden om ons heen. Regelmatig staan we in een yoga-houding, dit om ons lichaam en geest de gelegenheid te geven zich te herstellen van de inspanning en om ons lichaam soepel te houden. De training wordt altijd afgesloten met een Cooling Down.
  • Flow power
    De Flow Power les is een combinatieles van conditie- en krachttraining met lenigheid en ontspanning. Vergelijk Vinyasa Yoga met Yinhoudingen. Een derde van de les bestaat uit conditie- en krachttraining. Na dit gedeelte werken we warm verder aan onze kracht, lenigheid en ontspanning. We sluiten iedere les af met een algehele lichaamsontspanning.

Dit kan ik natuurlijk niet allemaal zelf en daarom komt er ook een trainer bij Margret Welleweerd, die beide trainingen gaat verzorgen.

Dit betekent dat het aanbod van UP UP GO nu is:

Maandag 20:30-21:45 - UP UP GO speltraining
Woensdag 20:00-21:05 - Flow Power*
Vrijdag 9:15-10:30- UP UP GO spel training
Zondag 9:30-10:45- Outdoor training

* De Flow Power training wordt aangeboden op 16, 23 en 30 mei en 6 juni. Daarna gaan we kijken of we de training buiten gaan voortzetten.

LId worden!

Aanmelden

Wil je mee trainen, meld je aan via een mailtje of app-je


Loading Conversation