Topic Archives: Sports

May 7, 2018, 4:15 PM
UP UP GO biedt vanaf 14 mei 2 nieuwe lessen in haar programma Flow Power Outdoor training Beide gericht op meerzijdig bewegen!!
Mar 10, 2017, 1:16 PM
In 2007 was ik samen met mijn familie voor werk en vakantie in China. Na een lange werkweek in Shanghai waren we toe aan wat rust en zijn we heerlijk een paar dagen de bergen van Moganshan ingetrokken. Moganshan is een prachtige plek met bamboebossen net even buiten Hangzhuo.
Feb 14, 2017, 11:00 AM
Hadden we het afgelopen keer nog over dat de dames van de vrijdag groep bikkels waren, de maandag groep wilde natuurlijk niet achterblijven. Toen ik overdag de velden inspecteerde en deze vol sneeuw zag liggen, app-te ik een foto naar de groep. Een aantal hadden zo'n zin om te sporten dat ze spontaan voorstelde wel het veld sneeuwvrij te maken voor de training.
Feb 10, 2017, 1:57 PM
De thermometer stond vanochtend weliswaar op -2°, maar gevoelstemperatuur was -8°. Toch stond een groep dappere dames om 9.15 uur klaar voor de Up Up Go! training. Ja, je leest het goed, dit keer alleen maar dames. De heren waren om diverse redenen spontaan afgehaakt... Het blijkt maar weer dat de dames de echte bikkels zijn!
Feb 9, 2017, 1:11 PM
Ik roestte letterlijk vast en ik zou een extra sport naast moeten doen om die veelzijdigheid en souplesse weer te bereiken. Sportschool of hardlopen zijn laagdrempelige alternatieven, maar ik sport graag samen met vrienden en bekenden. Hierdoor kwam ik op de gedachte om dit nieuwe sportconcept te ontwikkelen voor 30+ met nadruk op de basis bewegingspatronen, multisport, samen sporten en gezelligheid
Jan 23, 2017, 10:40 AM
Afgelopen vrijdag gingen we heerlijk trainen op het veld. Alle omstandigheden waren aanwezig om lekker te sporten. Een typische wintersportdag: zonnetje, lekker fris en het rijp lag nog op het veld. Des te groter de voldoening was nadat we de training in de kou weer hebben doorstaan.
Jan 10, 2017, 4:04 PM
Training van Branislav Pokrajac met allerlei verschillende warming up oefeningen en kleine groep spelen