UP UP GO sport en spelles

UP UP GO spel/ bal training waarbij het in spelvorm trainen van je hele lichaam centraal staat. Zonder dat je er erg in hebt krijg je een full body workout. Doordat je speelt heb je niet door met welke intensiteit je aan het trainen bent. Een intensieve training is het resultaat, die voorbij is voor dat je het door hebt. Ook het samen spelen geeft een nieuwe dimensie aan het sporten, lachen, elkaar uitdagen, alles hoort erbij.

Training heeft aandacht voor kracht, explosiviteit, conditie en stabiliteit, wendbaarheid
Basis bewegingsvormen:Lopen/ gaan, springen/landen, stabiliteit, Slaan/mikken, schieten/mikken, stoeien/vechten.

Locatie: HC Athena/ veldje 14
Data: iedere maandag 20:30-21:45 en vrijdag 9:15-10:30
Trainer: Martijn Taminiau

UP UP GO is een plek waar mensen die breed en divers willen bewegen elkaar kunnen vinden. Dit doen we door diverse sporten en crossovers van sporten bij elkaar onder een dak te brengen. Hierdoor krijgt iedereen die mee doet aan de beweging de mogelijkheid om te kiezen uit een divers sport aanbod.

Belangrijke kernwaarden hierbij zijn

 • Dynamisch/ niet statisch
  Bewegingen staan nooit op zich. Daarom willen we alle bewegingen zo veel mogelijk dynamisch uitvoeren. Hierdoor is je lichaam klaar voor allerlei nieuwe impulsen. Het aanpassingsvermogen wordt hierdoor optimaal gestimuleerd
 • Impliciet
  Er is niet de techniek, daarom veel doen. Fout marges inbouwen en altijd werken naar succesbeleving. De uitdaging moet bij ons liggen de omgeving of oefening zo te ontwerpen dat je wordt uitgedaagd.
 • Fun
  Wat je motivatie ook is, als het niet leuk is, haak je af. Daarom gezelligheid tussen de deelnemers is essentiel.
 • Nieuwe dingen proberen
  Breed bewegen betekent ook jezelf uitdagen bewegingen te doen die je normaal niet doet.