Over ons

Visie

Ik geloof dat de mens ( jij, je bedrijf) grenzeloos is in zijn potentie tot ontwikkeling.

Missie

Om jezelf maximaal te kunnen ontwikkelen of je doelen te bereiken, moet je proberen, experimenteren, testen, spelen, meanderen en af en toe zelfs verdwalen. Zolang je de stappen die je zet bewust zet en steeds reflecteert en kijkt of het je brengt waar je wil zijn.

Samen experimenterend, testend, onderzoekend te werken naar je doelen toe

Over mij

UP UP GO is opgericht door mij, Martijn Taminiau. Ik hou van ontwikkelen. Ik wil mezelf daarom constant blijven ontwikkelen. Ik vind het ook daarom super om in een omgeving te werken die in beweging is. Daarom zocht ik altijd omgevingen waar er beweging was, waar ik dingen kon veranderen en waar ik mezelf kon ontwikkelen.

De eerste beweging die ik deed met UP UP GO was de beweging richting sporten, omdat ik zelf merkte dat ik met te eenzijdig ontwikkelde op dit vlak. Daarom sport ik nog steeds gezellig samen en ontwikkel ik me nog steeds als veelzijdige beweger.

De tweede beweging met UP UP GO begin ik nu. Ik wil samen kijken hoe we verder kunnen ontwikkelen, iets goeds doen voor de wereld. Mooie nieuwe verhalen maken, voor volgende generaties.

Geschiedenis

UP UP GO is begonnen als initiatief om volwassene meer en veelzijdig te laten bewegen. Niet alleen eenzijdig hockeyen, voetballen of basketballen, atletiek, turnen of wat dan ook. De bedoeling was juist alles door elkaar te trainen zodat de conditions of movement (kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit, flexibiliteit) in orde bleven naar mate we ouder werden.

Alles met als doel om iedereen zicht vrij te laten bewegen in de sporten die hij doet. Nu trainen we op maandag om 20:30 en op vrijdag om 9:15 bij Athena. De trainingen staan vol van variƫteit, dynamiek en fun. Zelfs nu met corona zorgen we dat iedereen kan blijven sporten in groepjes van 2.