Het idee

Visie

Dat de wereld constant in verandering is, is een zekerheid. Het belangrijkste om hierop voorbereid te zijn, is dat je vertrouwen in jezelf hebt. In je eigen mogelijkheden, flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Daarom is het belangrijk om je mogelijkheden te blijven onderzoeken. Wat kan je, waar ben je goed in? He, bestaat dat ook! Blijf daarom nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, en je eigen vertrouwen daarmee om te gaan.

Missie

Ik wil spelenderwijs jou ervaringen op laten doen, waardoor je cirkel van mogelijkheden wordt vergroot. Je krijgt hierdoor betere flexibiliteit en aanpassingsvermogen, waardoor je je beter kan aanpassen in een snel veranderende wereld

Strategie

Om jezelf maximaal te kunnen ontwikkelen of je doelen te bereiken, moet je proberen, experimenteren, testen, spelen, meanderen en af en toe zelfs verdwalen. Zolang je de stappen die je zet bewust zet en steeds reflecteert en kijkt of het je brengt waar je wil zijn.

Met een wereld in een constante verandering en transitie, is het nog belangrijker welke ervaringen je opdoet.

Samen experimenterend, testend, onderzoekend te werken naar je doelen toe

Over mij

UP UP GO is opgericht door mij, Martijn Taminiau. Ik hou van ontwikkelen. Ik wil mezelf daarom constant blijven ontwikkelen. Ik vind het ook daarom super om in een omgeving te werken die in beweging is. Daarom zocht ik altijd omgevingen waar er beweging was, waar ik dingen kon veranderen en waar ik mezelf kon ontwikkelen.

De eerste beweging die ik deed met UP UP GO was de beweging richting sporten, omdat ik zelf merkte dat ik met te eenzijdig ontwikkelde op dit vlak. Daarom sport ik nog steeds gezellig samen en ontwikkel ik me nog steeds als veelzijdige beweger.

De tweede beweging met UP UP GO begin ik nu. Ik wil samen kijken hoe we verder kunnen ontwikkelen, iets goeds doen voor de wereld. Mooie nieuwe verhalen maken, voor volgende generaties.

Geschiedenis

UP UP GO is begonnen als initiatief om volwassene meer en veelzijdig te laten bewegen. Niet alleen eenzijdig hockeyen, voetballen of basketballen, atletiek, turnen of wat dan ook. De bedoeling was juist alles door elkaar te trainen, zodat de conditions of movement (kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit, flexibiliteit) in orde bleven naar mate we ouder werden.

Alles met als doel om iedereen zicht vrij te laten bewegen in de sporten die hij doet. Nu trainen we op zondag om 9:30, op maandag om 20:30 en op vrijdag om 9:15 bij Athena. De trainingen staan vol van variƫteit, dynamiek en fun.