Het idee

Visie

Dat de wereld constant in verandering is, is een zekerheid. Het belangrijkste om hierop voorbereid te zijn, is dat je vertrouwen in jezelf hebt, in je eigen mogelijkheden. Daarbij hoort een stukje flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Daarom is het belangrijk om je mogelijkheden te blijven onderzoeken. Wat kan je, waar ben je goed in? Hé, bestaat dat ook! Blijf daarom nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, en je eigen vertrouwen hiermee om te gaan.

Missie

Ik wil spelenderwijs jou ervaringen op laten doen, waardoor je cirkel van mogelijkheden wordt vergroot. Je krijgt hierdoor betere flexibiliteit en aanpassingsvermogen, waardoor je je beter kan aanpassen in een snel veranderende wereld

Strategie

Om jezelf maximaal te kunnen ontwikkelen of je doelen te bereiken, moet je proberen, experimenteren, testen, spelen, meanderen en af en toe zelfs verdwalen. Zolang je de stappen die je zet bewust zet en steeds reflecteert en kijkt of het je brengt waar je wil zijn.

Met een wereld in een constante verandering en transitie, is het nog belangrijker welke ervaringen je opdoet.

Samen experimenterend, testend, onderzoekend te werken naar je doelen toe

Over mij

Ik speel om te ontdekken.

Ik kan kijken. Kijken wat kan. Zodat we kunnen doen wat onmogelijk lijkt. Waar ligt de balans tussen plezier en uitdaging.

Ik blijf kijken, totdat ik een oplossing zie. Tot er spel is , een flow ontstaat. Waarbij iedereen zijn superkracht kan gebruiken.

Ik wil spelen. Want spelen is ongedwongen en vrij ontdekken. Is weten dat het niet perfect hoeft te zijn. Ik wil de uitdaging, het plezier, het samen zijn. Waarbij iedereen, zijn rol, in het spel heeft.

Ik ben een uitdager. Progressie en plezier zien. Alles is goed. We zoeken je superkracht en we bouwen daarop verder. Wat kan er anders. Af en toe lekker twijfelen, het anders belichten, nieuwe oplossingen zien. Je in beweging krijgen, afstoffen en laten stralen, zoals alleen jij dat kan.

En dan de wereld in, je superkrachten gebruiken, fantastisch om dat te zien.

Ik wil met je kijken wat je kan, zodat je kan doen wat onmogelijk lijkt.

Geschiedenis

UP UP GO is begonnen als initiatief om volwassene meer en veelzijdig te laten bewegen. Niet alleen eenzijdig hockeyen, voetballen of basketballen, atletiek, turnen of wat dan ook. De bedoeling was juist alles door elkaar te trainen, zodat de conditions of movement (kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit, flexibiliteit) in orde bleven naar mate we ouder werden.

Alles met als doel om iedereen zicht vrij te laten bewegen in de sporten die hij doet. Nu trainen we op zondag om 9:30, op maandag om 20:30 en op vrijdag om 9:15 bij Athena. De trainingen staan vol van variëteit, dynamiek en fun.