sport en spel

UP UP GO is een plek waar mensen die breed en divers willen bewegen elkaar kunnen vinden. Dit doen we door een divers sport en spel aanbod en door crossovers van diverse sporten bij elkaar onder een dak te brengen. Hierdoor krijgt iedereen die mee doet aan de beweging de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in sporten waar hij goed in is maar ook kennis te maken met sporten die je nog niet zo goed kent, als bv spikeball of ultimate frisbee.

Belangrijke kernwaarden hierbij zijn

 • Dynamisch/ niet statisch
  Bewegingen staan nooit op zich. Daarom willen we alle bewegingen zo veel mogelijk dynamisch uitvoeren. Hierdoor is je lichaam klaar voor allerlei nieuwe impulsen. Het aanpassingsvermogen wordt hierdoor optimaal gestimuleerd
 • Impliciet
  Er is niet de techniek, daarom veel doen. Fout marges inbouwen en altijd werken naar succesbeleving. De uitdaging moet bij ons liggen de omgeving of oefening zo te ontwerpen dat je wordt uitgedaagd.
 • Fun
  Wat je motivatie ook is, als het niet leuk is, haak je af. Daarom gezelligheid tussen de deelnemers is essentiel.
 • Nieuwe dingen proberen
  Breed bewegen betekent ook jezelf uitdagen bewegingen te doen die je normaal niet doet.

Sport en spel les

UP UP GO spel/ bal training is een training waarbij het in spelvorm trainen van je hele lichaam centraal staat. Zonder dat je er erg in hebt krijg je een full body workout. Doordat je speelt heb je niet door met welke intensiteit je aan het trainen bent. Een intensieve training is het resultaat, die voorbij is voor dat je het door hebt. Ook het samen spelen geeft een nieuwe dimensie aan het sporten, lachen, elkaar uitdagen, alles hoort erbij.

De trainingen zijn gebaseerd op het Athletic Skills model

De sport en spel training heeft aandacht voor kracht, explosiviteit, conditie, stabiliteit en wendbaarheid
Basis bewegingsvormen:Lopen/ gaan, springen/landen, stabiliteit, Slaan/mikken, schieten/mikken, stoeien/vechten.

Locatie: HC Athena/ veldje 14
Data:
maandag 19:45-21:00,
vrijdag 9:15-10:30
zondag 9:30-10:45
Trainer: Martijn Taminiau

Abonnementen

Binnen Up Up Go hebben we de volgende sport en spel abonnementen. Wil je het een keer uitproberen, een proefles kan altijd.

105 Euro voor 10 strippenkaart
36 Euro per maand
95 Euro per kwartaal