Clinics

Wil je als bedrijf eens wat anders doen,
Een leuke clinic,
even samen spelen,
iedereen op zijn eigen niveau.
Elkaar beter leren kennen,
of in ieder geval in een anderen hoedanigheid.

UP UP GO heeft verscheidene sport/ spel clinics:

Knotshockey

Knotshockey is een leuke manier om helemaal los te gaan. Zowel voor hockeyers als niet hockeyers. Want knotshockey heeft alles in zich. Snelheid, behendigheid, inzicht, aanpassingsvermogen, flexibiliteit, je kan op veel verschillende manieren je steentje bij dragen. Waardoor iedereen mee kan doen.

Spikeball

Spikeball is een nieuwe sport. Een combinatie van foursquare en volleyball. Een sport die bijna niemand heeft gedaan. Spikeball is te vergelijken met beachvolleyball waarbij 2 teams van twee rondom een kleine trampoline staan. Per team mogen er drie balcontacten om-en-om zijn. De spelers mogen hun hele lichaam gebruiken om de bal (iets groter dan een tennisbal) te raken en via de trampoline terug te spelen. Zodra de bal na de stuit op de trampoline bij jouw tegenstanders de grond raakt win je een punt.

Wil je dit een keer zelf, met je familie of met je bedrijf ervaren, boek een clinic.

Sport Spel clinic

Niks zo leuk als samen spelen. Samen voetballen, basketballen, tikkertje spelen.

Voorop staat dat iederen tijdens het sporten op eigen niveau mee kan doen en plezier heeft in het sporten. We gaan kijken of we de groepen zo kunnen mixen en de verschillende spelvormen zo aanbieden, dat er voor iedereen een kans op succes beleving gaat ontstaan.