De winnaars van dit spikebal toernooi

Spikeball toernooi

Afgelopen zaterdag was het 2de UP UP GO spikeball toernooi. Het was een dag waar we mooie potjes konden spelen tegen bekende en onbekende spelers. Een kans om onze krachten te meten. We startten om 14:00uur met de eerste wedstrijden. De poules waren bekend en het speelschema lag klaar.

De poule fase was super spannend. In poule E was Geranium veruit de sterkste. Poule F was heel spannend waar 3 teams samen op de 2de plek eindigde, waarna de plaatsing werd bepaald op alfabetische volgorde. Jammer genoeg viel in de poulefase de winnaar van het vorige toernooi uit door een blessure. Waardoor een titelverdediging er niet in zat.

In de kwartfinales was het einde van het toernooi voor de teams genaamd Rookies, dropofdronder, 2p en Braino na een aantal spannende potten op het scherpst van de snede. In de halve finale stonden Club Fanatique 🏝️ tegen TL-buis en “Het gaat niet om het meedoen, het gaat om het winnen” tegen géranium. Je merkte dat het toernooi langzaam op z’n hoogtepunt kwam, de spelers speelden geweldige rally’s, services, en set ups. Al met al zagen we een hoog niveau aan spikeball. Met de uiteindelijk 2 winnaars die in de finale mochten spelen.

De finale was tussen “Het gaat niet om het meedoen, het gaat om het winnen” en Club Fanatique 🏝️. De sets waren ongelofelijk! De meest onmogelijke ballen werden gered, en kwamen steeds weer in het netje. Met uiteindelijk Club Fanatique 🏝️ als winnaar van de dag, die een super toernooi hebben gespeeld!!

Na het toernooi was er nog een gezellige borrel klaar gemaakt door Yummy bowls, waarbij er volop werd nagepraat over wedstrijd strategieën, en de gespeelde rally’s. We hebben een super dag gehad, gezelligheid en de wel verdiende winnaars. Ik kijk nu al uit naar het volgende toernooi!

En kom vooral gezellig een keer meespelen