dankbaar

Dankbaar

Ik wil ontdekken, wat geeft mij plezier? Waar wil ik voor gaan? Waar ben ik dankbaar voor? En ik had veel om dankbaar voor te zijn in 2021.


Want ik had super veel steun van mijn familie en vrienden en kreeg de tijd om te ontdekken en te groeien Ik ben ook ongelofelijk dankbaar aan alle UP UP GO sporters met wie ik, elke week, mocht spelen, leren en vooral veel lachen en plezier hebben.


Ook het coachen bij Athena heeft me veel plezier gegeven. Super om te ontdekken, hoe je een team kan ontwikkelen. Dat de energie in het team zit, en dat die energie moet los komen.


Ik ben ook super blij met mijn Master in Coaching en mijn coach Karen en de weg die ik daar heb afgelegd. en de kans die ik heb genomen om me te ontwikkelen en groeien als coach.


Dankzij Joep, heb ik weer heel veel plezier in schrijven gekregen. En van Jefta leerde ik wat voor verrijking het is om visueel te communiceren


Ik ben ook dankbaar voor Nikki James, Die mij heeft geleerd hoe je een onderwijs programma maakt volgens de principes van het Experiential learning, Wat me ongelofelijk heeft geholpen in het maken van mijn eerste cursus.


Ik vond het ook super om met Claudia, Lena, Paul en Ping te starten met de cursus “ontdekken wat kan” Dit gaf me super veel energie, en ik heb ook erg veel zin om deze cursus nog veel meer te geven.


Er zijn zoveel mooie dingen gebeurt dit jaar Dat ik nu uitkijk naar het volgende jaar. Met nog meer (de cursus) “Ontdekken wat kan.”


Ik zou super dankbaar zijn als je hieraan mee doet. 🙂

Dus doe gezellig mee, of stuur het door naar iedereen voor wie het interessant is, dan ben ik je nog dankbaarder.

tot snel, gr Martijn