Stappen in voornemens

Voornemens

Ik wens iedereen een gezond, sportief en leerzaam 2022. Een nieuw jaar, met nieuwe kansen en dat al je goede voornemens mogen uitkomen, want dat zou fantastisch zijn!

Ikzelf had altijd moeite met goede voornemens, je doet het of je doet het niet en waarom wachten tot een nieuw jaar om te starten. Maar als ik geloof: dat mensen oneindig zijn in hun potentie te ontdekken. Dan zijn goede voornemens een eerste stap naar een betere ik en een betere wereld. Dus moest ik mijn beeld hierbij aanpassen.

Ik zie nu ook het mooie, het is een overgang, om te kijken, wat heb ik geleerd en wat wil ik anders. Een richtlijn van wat ik wil bereiken en dit te verwoorden, zodat ik volgend jaar hier op kan reflecteren.

Mijn voornemens

Mijn droom is om een positieve beweging in de wereld te realiseren, door mensen open naar zichzelf en andere te laten kijken zodat er ruimte komt voor groei, begrip en lef. Zodat er nieuwe oplossingen kunnen ontstaan. Hiervoor moet ik het volgende gaan doen:

  • Proactiever zijn, niet afwachten maar zelf initiatief nemen
  • Vrijer zijn in mijn spel, dus meer doen, open en nieuwsgierig zijn en meer ontdekken.
  • Ontdekken wat kunnen we samen, wat zijn je dromen en idealen, hoe haal je synergie 1+1 >3.
  • Mijn trainingen, waaronder “ontdekken wat kan” een succes maken.

Ik heb veel zin in 2022 en heb zin om aan mijn droom te werken en mijn voornemens in praktijk te brengen en te ontdekken wat ik hiervan ga leren.

Doe je mee?